Interessante Webpagina’s

  
wp205ccccc_0fwebsite van de gemeente Druten
wpd54c39fc_0fwebsite Wijkraad Druten-Zuid
wp13c9adffWMO-Raad Druten
wp2ed6e949_0fwebsite Dorpshuis De Lier Puiflijk
wpd1452bcf_0fwebsite Bar en Sporthal De Heuvel Druten
wp9bec4d3c_0fwebsite Wijkcentrum De Doorkijk
wpb8271ecf_0fwebsite Kulturhus De Meent Afferden
wp0d1e1fe0website Dorpshuis ‘t Trefpunt Deest
wp2875af5f_0fwebsite cultureel centrum D’n Bogerd Druten
wp256053fd_0fAlles over Deest van nu en vroeger.
Regio
wpa487a96d_0fInitiatiefgroep Opgewekt Maas & Waal
‘De initiatiefgroep bestaat uit een aantal gemotiveerde vrijwilligers die vanuit een ideologie de transitie naar duurzame energie in Maas en Waal willen bevorderen.

De initiatiefgroep acht zich niet gebonden aan enige maatschappelijke, politieke of commerciële organisatie en werkt onafhankelijk.’
wpf18c3a2eWaalweelde:
De Waal en haar oevers veiliger én mooier maken en economische ontwikkelingen in het gebied stimuleren. Dat zijn de doelstellingen van WaalWeelde.
Het WaalWeelde-gebied beslaat het buitendijkse gebied van de Waal vanaf de Duitse grens tot de grens met Zuid-Holland. Het gebied omvat (van oost naar west) de gemeenten Millingen aan de Rijn, Rijnwaarden, Lingewaard, Ubbergen, Nijmegen, Beuningen, Overbetuwe, Neder-Betuwe, Druten, Tiel, West Maas en Waal, Maasdriel, Zaltbommel, Neerijnen en Lingewaal.
wp77f6d997Stichting Meerwaarde Maas & Waal
‘Meerwaarde Maas en Waal’ stimuleert de samenwerking in én tussen de verschillende dorpskernen van Maas en Waal voor een betere leefbaarheid, nu en in de toekomst.
Door samen te werken met verschillende partners, wil St. Meerwaarde Maas en Waal jongeren aan de streek binden en verenigingen, sportaccommodaties, scholen, winkels en dorpshuizen zo veel mogelijk in stand houden of eventueel hun krachten bundelen.
Landelijke organisaties
wp2391aa53PvdA
wp7891f310Groenlinks
Milieu en Duurzaamheid
wp79dc30d6Duurzaamnieuws
wp72c89529zonvogel
windvogel
wp6efc3ee4Samen Sneller Duurzaam
Natuur en recreatie
wpf09e4fd8_0fwww.geldersfietsnet.nl
Alles over fietsen in Gelderland: van de mooiste fietsroutes tot hulp bij fietspech. Hét portaal naar alle informatie over fietsen in Gelderland voor computer, tablet en smartphone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>