Verslag van de raad van 18 dec. 2014

Posted on Updated on

Verslag van de raad van 18 dec. 2014

Tijdens de raadsvergadering van 18 december is de najaarsnota 2014 behandeld.
Er is een bedrag 850.000 euro vrij beschikbaar.
Daartoe werd er door Dorpslijst Druten ,de samenwerkende Dorpslijsten en de Seniorenpartij aangegeven dat er totaal geen reden is om geld te reserveren voor de transitie. Argument:Je hoeft geen pleisters te plakken voor het nodig is.
Het geld zou ,zoals in het collegeprogramma staat, geïnvesteerd moeten worden in bijvoorbeeld de opknap van de Hogestraat en andere knelpunten op verkeersgebied.
Akkoord’94 heeft tegen het amendement gestemd,wel voor de najaarsnota.
Welzijn Druten acht reserveren van geld voor de transitie wel noodzakelijk en hadden daartoe ook een amendement ingediend.
Zij brachten dat niet meer in stemming,omdat de uitslag al vast  stond.
Wij zouden uiteraard hebben voorgestemd.

Op onze vraag naar de stand van zaken rond de Barro-procedure het volgende:
De minister heeft per brief op 17 december laten weten voornemens zijn de ontheffing af te wijzen.
Het college gaat zich hierover beraden,kan een zienswijze indienen.
De raad ontvangt een informatienota over deze materie.

3 thoughts on “Verslag van de raad van 18 dec. 2014

  http://www.nascotrading.com/ said:
  7 mei 2016 at 01:47

  Hi James,What are your thoughts on renting houses as opposed to apartments? I’m moving to Berlin in January next year with my partner (who’s just got a job in Mariendorf), 3 year old son and dog! We stayed in Schoneberg a few weeks ago which was lovely, great parks, but it would be great to have access to a garden. Is it easy to get garden flats? Do you know of any areas where it might be easier to find them or a house? Or as soon as you hit areas which have houses does it suddenly turn boring?! Any advice appreciated!

  http://www.gobet33.biz/ said:
  5 juli 2016 at 21:55

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

  http://www./ said:
  21 juli 2016 at 16:36

  S̴ herlig bilde:o) Og, tidig Рvi er veeeldig i den bursdagsgreien her ogs̴, det nevnes daglig, i g̴r sto J og ropte til naboen at b̴de hun OG moren skulle f̴ komme i 5 ̴rs dagen..Jaja, det er i desenber, s̴ skal vel bli enig innen den tid, hihi:)Lykke til med flyttesjauen!:o)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>